"We spreken spaans vanaf de eerste les"

Spaanse les voor kinderen

Kinderen zijn in staat om verschillende talen te leren; dit geldt zeker voor kinderen die jonger zijn dan 12 jaar. Het is dus goed dat kinderen op jonge leeftijd beginnen met het leren van een nieuwe taal.

Tijdens deze cursus komen zij in aanraking met de Spaanse taal op een natuurlijke, dynamische en speelse manier, waarbij onderwerpen aan bod komen die tot hun eigen leefwereld behoren.

De cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur, waarbij we – aangepast aan de leeftijd van de kinderen – de volgende onderwerpen behandelen:

 1. Groeten, ontmoeten en jezelf voorstellen
 2. Het alfabet
 3. Cijfers en kleuren
 4. De familie
 5. De klas / de school
 6. De dieren
 7. Lichaamsdelen
 8. Actie
 9. De seizoenen en het weer
 10. Eten
 11. Kleding
 12. Het huis

Gedurende de cursus bieden wij ideeën en tips om het kind te helpen met thuis blijven oefenen met leuke activiteiten. Iedere les begint met een leuke herhaling van de vorige keer.

Hoe is het georganiseerd?

Deze lessen zijn voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar . We kunnen privélessen bij u thuis aanbieden, maar we kunnen ook een groep op een basisschool vormen. De groepen worden samengesteld op basis van pedagogische criteria op het gebied van leeftijd en manier van leren.

 • Groep: maximaal 8 kinderen per les
 • Les duur: 1 uur per les
 • Aantal lessen: 10

Waar?

De lessen worden bij u thuis gegeven in (de buurt van) Amsterdam, zodat de kinderen zich meer op hun gemak kunnen voelen in hun eigen omgeving. In het geval van groepslessen op de basisschool dan stelt de school een klaslokaal ter beschikking.

Planning

dinsdags, woensdags, donderdags of vrijdags van 12.30 uur tot 17.00 uur.

Prijs per uur

1 kind  € 45 per kind
2 kinderen € 22,5 per kind
3-5 kinderen € 16 per kind
6-8 kinderen € 12 per kind

*Afhankelijk van de afstand kunnen er extra reiskosten berekend worden.

**Prijs van de lesmaterialen: € 30 - € 45, afhankelijk van de leeftijd (boeken kunnen gebruikt worden gedurende 4 of 5 cursussen van 10 lessen).

Schrijf je nu in »