"We spreken spaans vanaf de eerste les"

Prijzen

Individueel / groep Prijs per cursus Aantal lessen
 1-2 studenten € 650.-  10 lessen van 1 uur
1-2 studenten  € 900.-  10 lessen van 1,5 uur
3 studenten €350.- pp 10 lessen van 1,5 uur
Groep 4-6 studenten € 300.- pp 11 lessen van 1,5 uur

* De prijzen zijn inclusief het door Elisenda ontwikkelde extra lesmateriaal, een speciaal schrift voor aantekeningen, een pen, en thee of koffie tijdens de lessen

Voorwaarden

Inschrijving en betaling

 1. De inschrijving is inclusief een gratis intake-les om het niveau te bepalen en het schema en cursusprogramma samen te stellen.
 2. Betalingen moeten minimaal 3 dagen voor aanvang van de cursus voldaan zijn.
 3. Al onze prijzen zijn uitgesloten van BTW voor privé studenten. Echter, als de factuur aan een bedrijf is geadresseerd, moet er verplicht een extra 21% BTW worden gerekend.

Locatie

De lessen worden bij de docent thuis in de Plantagebuurt/dichtbij Tropenmuseum in Amsterdam gegeven en nu ook in een andere locatie in Amsterdam oost. Gemakkelijk te bereiken met tram 7, 14 en 19 (Alexanderplein).

Lesrooster

 1. Overdag privé- of groepslessen op een geschikt tijdstip voor docente en studenten.
 2. Van maandag t/m donderdag van 18.45 – 22.00 uur: Eerste groep 18.45 – 20.15 uur. Tweede groep 20.30 – 22.00 uur.

Regels voor de cursussen

 1. Groepen volgen lessen als 11 opeenvolgende lessen.
 2. Avondgroepen zijn geen gesloten groepen. De groep begint met minimaal 4 studenten. Nieuwe studenten met hetzelfde niveau kunnen zich nog aansluiten gedurende de cursus tot een maximum van 6 studenten per groep.
 3. Wilt u een cursus volgen, maar u weet dat u minimaal 3 lessen niet aanwezig kan zijn? Neem contact met Elisenda op. Ik kan altijd een oplossing voor u zoeken.
 4. Als de student bij een privéles om wat voor reden dan ook is verhinderd en de docente minimaal 24 uur van tevoren hiervan op de hoogte heeft gebracht, dan kan de les worden ingehaald op een nader te bepalen tijdstip. Zo niet, dan kan er geen les meer worden ingehaald.

Ziekte van docente

Wanneer de docente ziek is, zal de les op een ander tijdstip worden ingehaald, in nader overleg met de student/en. 

Annulering en restitutie

 1. Mocht u vóór aanvang van de 1e cursusles onverhoopt de cursus af moeten zeggen, dan wordt uw reeds betaalde cursusgeld binnen 2 weken teruggestort.
 2. Zodra de cursusperiode is begonnen, is annulering van de cursus en restitutie van het betaalde lesgeld niet meer mogelijk.
 3. Het cursusgeld kan niet gebruikt worden voor een andere cursusperiode.
 4. 'Spaans spreken bij Elisenda behoudt zich het recht voor om een cursus bij onvoldoende belangstelling te annuleren. In dat geval ontvangt u uiteraard 100% van het cursusgeld terug.