"We spreken spaans vanaf de eerste les"

2 Nieuwe conversatie cursussen: Netflix serie "Las chicas del cable" & "Ted talks y artículos"

Conversatie cursus: Netflix serie "Las chicas del cable"

Na de succesvolle conversatiecursus gebaseerd op de beroemde serie “La Casa de Papel” komt er nu een nieuwe cursus met "Las chicas del cable " (eerste seizoen)

Wat gaan we doen?

Studenten kijken iedere week thuis een aflevering van “LAS CHICAS DEL CABLE” met activiteiten op het gebied van woordenschat en luisteren.
Tijdens de les bespreken we de aflevering en de activiteiten die gemaakt zijn door mij en de cursisten zelf. Gedurende deze les ga ik jullie helpen om jullie spreekvaardigheid en woordenschat te vergroten en zal ik de grammatica fouten die jullie maken corrigeren.

Startdatum: 21 september
Einddatum: 30 november
Feestdag: 12 oktober
Dag en tijd: Maandag van 18.45 - 20.15 uur
Minimum niveau Spaans: B1.3 (met kennis van "presente de subjuntivo")
Aantal lessen: 10 lessen van 1,5uur
Prijs: € 275
Aantal deelnemers: 3-6 deelnemers

♣ Deze cursus staat online via videoconferencing

 

Conversatie cursus: "Ted talks y artículos"

Dit is een nieuwe cursus voor studenten die al op een hoger niveau Spaans kunnen spreken en die willen discussieren over alledaagse kwesties, krantenartikelen willen lezen en luisteren naar Ted talks door inspirerende sprekers.

Wat gaan we doen?

Deze cursus is speciaal ontwikkeld om de student zelf in het middelpunt te zetten, en om hem/haar zoveel mogelijk zelf te laten doen. Je zult dan ook nieuwsartikelen en TED talks in het Spaans mee naar huis krijgen om ze te analyseren waar we dan vervolgens interessante discussievragen over gaan bedenken. Ter voorbereiding voor de les krijg je van mij hulp bij het verbeteren van je schrijf-, luister- en spreekvaardigheid. Tijdens de les zelf zullen we de artikelen en de TED talks bespreken aan de hand van door Elisenda en andere studenten van de cursus ontwikkelde activiteiten.

Startdatum: 24 september
Einddatum: 3 december
Feestdag: 15 oktober
Dag en tijd: Donderdag van 18:45 uur tot 20:15 uur.
Minimum Spaans niveau: B2-C1
Aantal lessen: 10 lessen van 1,5uur
Prijs: 275 euro
Aantal deelnemers: 3-5 deelnemers