"We spreken spaans vanaf de eerste les"

Club de cine: Todo sobre mi madre

Tijdens onze 'Club de cine'-activiteit zullen we activiteiten gebruiken die je zullen helpen de film, de Spaanse geschiedenis en cultuur beter te begrijpen. Het is een unieke kans om te genieten van een filmavond, je taalvaardigheid te verbeteren en je te verdiepen in verhalen die ons kunnen raken.

De film volgt de reis van Manuela, een religieuze alleenstaande moeder, die op zoek gaat naar haar transseksuele dochter in Barcelona. Het verhaal gaat over universele thema's als vriendschap en identiteit, en dat alles tegen de levendige achtergrond van de Spaanse stad.

Waarom mag jij dit niet missen?

🎬 Pedro Almodóvar: Dompel jezelf onder in het briljante verhaal en de visueel verbluffende cinematografie van een van de belangrijkste regisseurs van Spanje.

🌟 Sensationele optredens: je bent getuige van briljante optredens van een geweldige cast, waaronder Cecilia Roth, Marisa Paredes en Penélope Cruz, die lovende kritieken ontvingen voor hun rollen.

💬 Chat na vertoning: neem deel aan een levendige discussie met andere filmliefhebbers over de thema's, symboliek en impact van ‘Todo sobre mi madre' op de hedendaagse cinema.

🍿 Cultureel genot: ervaar het rijke tapestry van de Spaanse cultuur terwijl de film de essentie van Barcelona vastlegt en de universele aspecten van menselijke relaties onderzoekt.

Wanneer: Vrijdag 2 februari van 18.30u tot 22.00u

Locatie: Sarphatistraat 554

Activiteit: Cultuur en conversatie

Minimaal niveau Spaans: A2.

Minimaal aantal deelnemers: 6

Prijs: €30 p.p. 

Prijs voor studenten die een cursus nu volgen: €25 p.p.

Schrijf je nu in »